Gårdagens kväll spenderades på "Ungdomens hus" här i Eskilstuna. Ison & Fille skulle uppträda där och vi kände att det var ett måste att gå. Bild med dom fick vi också, dock ser vi aningen slitna ut på den bilden men vem bryr sig egentligen? ;)
 
Enligt mig är iallafall Ison & Fille sjukt grymma och några som alla ni borde lyssna på om ni inte redan har gjort det! Otroligt bra låtar med riktigt härligt gung.
 
Vi hade otroligt kul och dansade hela kvällen, även till dom lite mindre bra förbanden. Kom fram flera stycken efteråt när stället hade stängt och berömde oss för våran dans, och sådant är alltid roligt! 
 
Så från sju till tolv stod jag och dansade nästan non stop, kan säga att det kändes igår när jag skulle sova. Benen var alldeles som spaghetti och det tjöt i öronen, håret var även det kaos. Jag fick klippa ur hårsnodden ur mitt hår för annars skulle den aldrig lossna, som tur var behövde jag inte klippa så mycket.  
 
 
 
 
 
Har varit elev för en dag på Thorén Business school här i Västerås. Trevlig skola tycker jag, och riktigt god skolmat, hehe. Är dock fortfarande riktigt splittrad men tror det kommer bli denna skola eller Grillska i Eskilstuna, vi får se hur det blir. Tänker sätta mig och tänka igenom detta ordentligt snart, inte bara göra något hastigt beslut iallafall. 
 
Men just nu sitter jag och Sanna på Espresso House (standard) och dricker latte medan vi pluggar. Helt okej enligt mig, Västerås leverar ;)
 
 
Var på St.eskil idag som sagt, följde med Bella till danslinjen på den skolan. Skulle vara så himla kul att gå danslinjen eftersom jag älskar att dansa, men känner ändå att jag inte passar in där. 

Det blev dock lite stelt eftersom det bara var jag, Sanna, Bella och Tilde som gick till danslinjen, men kul var det iallafall. Vi fick lussebulle och Festis så jag tänker inte klaga. Träffade även på en gammal dagiskompis och några andra bekanta, kul att se hur dom ser ut nu haha.

Efter att vi hade besökt den linjen så gick vi och några andra från våran skola till espresso house i stan. Vi köpte kaffe to go som vi sedan drack på bussen, riktigt bra då jag kände att jag behövde lite koffein. Har aldrig vart så mycket för kaffe men deras nya "tomte-latte" var riktigt god.