Torsdag idag, bara några timmar kvar till Fredag! Har några inlämningar imorgon som måste vara inne men istället sitter jag och läser min bästa vän Sannas blogg. Och är ni då som jag och egentligen behöver plugga tycker jag ni också ska göra det (annars också såklart).
 
Sanna är iallafall en av de snällaste och roligaste personerna jag känner. Hennes humor är exakt lika dålig som min och det går inte att vara i hennes närhet utan att skratta. Men hon är även perfekt att prata allvar med och finns liksom alltid där om man behöver henne. 
Hon har en egen häst som är hur sjukt söt som helst som hon bloggar om. Men alla ni som inte hästmänniskor behöver inte bli avskräckta för det är inte det enda hon skriver om på sin blogg. Så hästmänniska eller inte, gå in och läs Sannas blogg! Hennes blogg heter www.nattstad.se/sannakarlsson
 
Här har ni även en bild på henne, världens finaste tjej är hon! *-*
 
 
 


Sitter i skolan och praktiskt taget bra väntar på att det ska bli lunch. Såååå hungriga är vi!

Efter lunchen ska vi hålla tal om politik... Vi lottade vilket parti vi skulle få hålla tal om och jag fick miljöpartiet.  Önska mig lycka till ;) 
 
Men asså snälla, kan man vara mer taggad på hösten? Nu när sommaren är slut så känns det mest som ett tomt gap, alla bara väntar på att löven ska ändra färg och att man måste linda in hela sig i en stor halsduk på morgonen innan man ska till skolan. Nej jag är så redo för hösten, och vem blir egentligen inte det när man tänker efter? Så himla mysigt ju!