Har haft en riktigt rolig Onsdag, härliga vänner och lugna lektioner. Idag värmde även solen så mycket att jag på eftermiddagen satt utan jacka när jag väntade på bussen med Sanna. Jag älskar sommaren så mycket och kunde inte vara mer peppad än vad jag är just nu!
 
Ska äta lite ugnspannkaka och sedan dra iväg på dans tillsammans med Sanna och Bella. Känner på mig att det kommer bli riktigt kul, ingenting blir tråkigt när man är med dom tjejerna seriöst!
Gårdgens kväll spenderades med dessa pinglor. Jag, Sanna och Bella träffades och snackade en hel del och kollade på Pretty Little Liars. Vi började att kolla på det senaste avsnittet tillsammans och sedan började vi spekulera kring den ständiga frågan om vem "A" är. Detta resulterade i en hel del googlande med teorier om vem som är "A" och sedan en titt på det allra första avsnittet av PLL.
 
Vi kollade på det första avsnittet för att det har sagts att "A" är med i det första avsnittet. Vet dock inte om detta är sant men jag vet aldrig vad jag ska tro gällande alla dessa "A" teorier.
 
Finns så mycket i PLL jag inte har fått reda på, massor av småsaker men ändå saker jag vill veta. 
Haha nästan pinsamt att jag inte kan släppa det eftersom det bara är en serie, men antar att mitt kontrollbehov är för stort för något sådant... 
 
Jag vill ut och resa, är så peppad på att bara åka ut och se världen! Just nu är jag väldigt inne på att tågluffa. Fatta egentligen vad kul att bara åka runt, vara alldeles spontan och bara resa dit du vill. Jag, Sanna och Bella har lovat varandra att vi ska åka iväg på en tågluff tillsammans, men detta när vi har blivit lite äldre.
 
Jag älskar att resa, vill se så mycket av världen som möjligt. Uppleva nya platser, träffa nya personer och lära mig nya saker genom att resa är något jag ska göra. Att bara sitta hemma i Sverige känns inte som något för mig, jag kräver en förändring ibland. Jag själv skulle aldrig kunna sitta på ett kontor i flera år och bara ha samma rutin varje dag, jag vill att det ska hända någonting.