Vi fick nyss pappren med information om tävlingen på tisdag och jag är så sjukt taggad! För er som inte har hängt med riktigt när jag har babblat på om pitchar och annat kan jag förklara det ännu en gång.
Det är nämligen så att mitt gymnasium anordnat en tävling för alla elever på varenda Grillska gymnasium i Sverige. På varje inviduell skola fixade de då en tävling där eleverna skulle komma på en affärsidé och sedan visa upp den för en jury, aka pitcha. Vi gjorde detta för någon vecka sen och vann faktiskt regionstävlingen här i Eskilstuna vilket betyder att vi nu på tisdag ska åka upp till Stockholm och tävla i finalen. 
 
Är så peppad att det inte finns, dock lite nervös också efter att ha sett juryn och allt. Nio stycken personer sitter i juryn och när vi pitchade här i Eskilstuna så var de bara två... Men vi kommer klara det, oavsett om vi vinner eller inte är detta en sjukt bra merit och vi har haft hur kul som helst på vägen. Önska oss lycka till!
 
 
 
 
 
 
Ikväll så lyxade vi i familjen till det med att köpa hem lite Italienska delikatesser samt äta oxfilé pasta. Så sjukt mysigt då vi bara satt och pratade hur länge som helst om lite allt möjligt. Det är inte ofta som vi alla hinner sitta och äta en lång middag så här tillsammans så det uppskattades väldigt. 
Hoppas ni alla har en trevlig fredagskväll ni med, så himla skönt med helg!
 

Senaste veckorna har varit riktigt hektiska och upptäckte att jag helt glömt bort att berätta för er om allt som har hänt så här kommer en lite lista med några speciella saker.

• Vi vann pitchen - Juryn gillade vår produkt, affärsidé och pitch mest vilket gjorde att vi vann. Vi kommer nu åka upp till Stockholm och representera Grillska i Eskilstuna i en tävling mot Sveriges andra Grillska skolor. 

• Vi hade sleepover på skolan - Eller aaaa vet inte om jag kan kalla det sleepover då jag inte sov någonting på hela den natten. Det var meningen att jag skulle sova, men det sket sig fullständigt. Sjukt kul hade vi iallafall, jag har verkligen bästa skolan och klassen.

• Firade min födelsedag - Jag och en av mina bästa vänner, Sanna, har nyligen fyllt år och då hade våra närmsta och bästa vänner Hanna & Bella fixat ett litet födelsedagsfirande. Det började med att vi åt i stan för att sedan åka hem till Bella där de hade fixat det jättefint med ballonger och annat festpynt. Kommer mer om detta sen, både bilder och text.

Jag tror att det där var de tre största grejerna som har hänt. Annars har jag gjort nationella prov samt jobbat med UF och det är väl på ett ungefär det som händer i mitt liv just nu... Hoppas ni har det bra så hörs vi!