Skal från & Other Stories - 90kr
Igår när vi var i Stockholm köpte jag en grej, EN GREJ?? Haha asså jag brukar inte vara världens shopaholic men brukar iallafall kunna hitta några fler saker, men nej inte den här gången. Sen är det ju även så att jag fyller år om mindre än en månad och då tycker jag att det är mer värt att önska sig än att köpa, hehe snåååål. 
 
Men i vilket fall som helst så fick jag med mig detta skal hem och det var välbehövt kan jag säga er. Min mobil har en så ful baksida, det är helt sjukt. Så denna investering var prima, sedan att skalet var både snyggt och billigt har jag ingenting emot.


Gårdagen spenderades i Stockholm tillsammans med Hanna och Emelie, sjukt mysigt! Vi strosade runt på stan, kollade i affärer och åt mat innan vi tog tåget hem igen. Vädret var jättebra vilket gjorde att mitt val att ha en mjuk tunn trench-coat på mig inte kändes lika dumt som det hade gjort på morgonen när det blåste kallt på vägen till tåget. Solen sken nästan hela tiden, någon kort regnskur drog förbi men då smet vi in på Sephora för att fördriva tiden. 
 
Lunchen åt vi sedan på VaPiano och jag tog, som vanligt, pasta med tomatsås. Haha asså egentligen är ju det den tråkigaste rätten man kan äta när man har så många valmöjligheter, men jaja.
 
Kollage
 
Tröja | Kjol | Sneakers
 
Nu när det börjar bli lite varmare ute så längtar man ju bara ännu mer till att kunna gå runt barbent med kjol till vardags. Här i kollaget ovan så hittar ni en riktigt snygg vit kjol med knappar. Jag vet inte riktigt varför men har blivit svag för kjolar med knappar där fram, måste verkligen införskaffa mig en sådan. Fördelen med en kjol som inte är så avancerad i sig är att man kan matcha den snyggt med olika saker för att få fram den stil man vill. Den stilen som visas i kollaget är inte så jätteupklätt utan mer enkelt men blir samtidigt riktigt snygg vilket jag älskar, less is more som man brukar säga. 
Tröjan är enligt mig den perfekta nu till svensksommar då man inte riktigt kan lita på att vädret alltid kommer hålla 100% värme... Har man då den med sig kan man lätt dra den över den lite kallare toppen man kanske haft på sig innan och sedan kan man vara ute hur länge som helst, tvärbra ju!
Sponsrat inlägg
Detta inlägg är ett samarbete med Nelly.com