Idag hade vi alltså flottracet, en tradition här på skolan som alla ettor ska genomföra. Det går då ut på att fyra stycken från varje klass ska simma över ån här i Eskilstuna (två dit, två tillbaka) med en flotte hela klassen har byggt. 

Jag var en av dom fyra som simmade och det var hur kul som helst! Vi vann dock inte, har inte koll på vilken plats vi riktigt kom på heller då några blev diskade men sist kom vi iallafall inte.

Ett tema skulle man också ha, så vår klass bestämde oss för att vara ninjor och klä oss i helsvarta kläder allihopa, riktigt coola var vi! 

Idag så var jag tillsammans med Bella och hennes mamma och kollade på min första hockeymatch. Sjukt mycket roligare när man verkligen är där och ser de live! 

Det var VIK som spelade mot LHC och tyvärr så förlorade Västerås med 2-1. Men ja ja, det var bara en träningsmatch, får hoppas på att det går bättre när det verkligen gäller sen! 

Nu ska jag snart försöka sova för att sedan tagga till lite småtävlingar med skolan imorgon. 
Amen hej allihopa, det var ett tag sedan jag skrev någonting här... Men nu kör vi på riktigt då jag lovat mig själv och mina bästisar att uppdatera om gymnasiet som jag började i Måndags. 

Jag har alltså börjat Ekonomi på Grillska och trots att jag bara gått två dagar så känns det som att jag valde rätt. Min klass är grym och alla verkar så sjukt snälla så detta ska nog bli prima! 

Under dagen idag har vi till mestadels lärt känna varandra, utforskat skolan och gått stadsvandring... 

Vi hade en liten tävling om vem som kunde bygga högst torn av råspaghetti och geléhallon. Inte för att vara sån men vår grupps torn var ganska instabilt, så instabilt att dom valde att inte ens mäta höjden på det, men kul hade vi!