Fick hem ett paket från Cocopanda för några dagar sedan, innehöll en ny sminkborste från Real Techniques och även en puderfoundation från Bare Minerals. Har testat bägge dessa produkter innan och tyckt att de var riktigt bra, foundationen köpte jag när den var på "julrea" på Kicks, dock köpte jag en alldeles för blek så var tvungen att köpa en ny nu i rätt färg. 
Älskar puderfoundations då man inte känner sig så sminkad, det känns inte att man har smink på sig och det är såååå skönt. Den känns liksom inte tung att använda under dagen som andra foundations kan göra och man behöver inte oroa sig för att man ska gnugga bort den.
 
 


 
Cocopanda har även rea på en hel del produkter just nu, så passa på att klicka hem lite snyggt och fräscht smink ni också, rean hittar ni här.
 
 


Igårkväll så åkte pappa till Teneriffa med jobbet, så jag, mamma och Linnea hade Taco-kväll tillsammans. När vi sedan hade ätit klart så kollade vi på X-games, så sjukt kul. Har kollat på X-games några år i rad nu och det är alltid lika kul, surt dock att det är i Colorado så att tidzonerna blir konstiga. Jag hann iallafall se lite snowboardåkning innan jag somnade framför TV:n, men tänker nog kolla ikapp lite av X-games senare idag.
 
 
Sitter just nu och skriver på en filmanalys som ska in imorgon medan jag lyssnar på Zayns nya låt Pillowtalk. Jag blev riktigt glatt överraskad faktiskt, trodde inte att han skulle lyckas så bra solo om jag ska vara ärligt. Men den här låten gillar jag starkt och ser fram emot att få höra fler kommande låtar med honom inom kort.